اولا الاسكالوب بالصلصة1- نجهز الاسكالوب بالبيض والبقسماط وتترك فى الثلاجة
2- ثم تقلى فى الزيت
3- بعد كده نجهز الصلصة ونضع زيت ثم ثوم مفروم
4- لما يصفر التوم نضع الطماطم
5- نضع مايةوصلصة وبهارات وببريكا وفلفل اسود وجنزبيل وملح وزعتر
6- نضيف فلفل اخضر مكعبات ويمكن اضافة مشروم او زيتون حسب الرغبة
7- نرص الاسكالوب فى صينية
8- بعد ما تتسبك الصلصة شوية نضيفها على الاسكالوب
9- نضيف جبنة شيدر او موزريلا وتدخل الفرن
10- نقدمها مع خضار سوتيه او مكرونة بيضا
ثانيا تكساس فرايز1- بطاطس صوابع مقلية.
2- نعمل العصاج بالطريقة المعتادة ونضيف عليها عصير طماطم او صلصة طماطم حتى تتسبك.
3- نضع البطاطس فى بايركس ثم اللحمة وجبن مبشور وتدخل الفرن.
وصووووووووورة اخيرررررررررررررررة